Loading Događaji

« Svi Događaji

  • This event has passed.

ZAA

27.11.2015 u 23:00

| 400din
zaa

Posle veoma aktivnog leta i dinamične festivalske turneje u zemlji i regionu, ZAA će održati dugo očekivane koncerte u Novom Sadu, Beogradu i Nišu, 20, 21. i 27. novembra, čime će zaokružiti promociju aktulenog albuma „What About“. Jesenje aktivnosti će se nastaviti snimanjem spota za pesmu „Unconditional Love“, čija je MTV premijera predviđena za sredinu novembra, kao i radom na novim pesmama.

„Navikli smo da smo stalno u akciji. Iako je pauza bila kratka, već smo se uželeli žive svirke i razmene emocija sa publikom. U kreativnoj atmosferi, usled rada na novim pesmama, pravimo pauzu hrleći na bine Novog Sada, Beograda i Niša. Obećavamo mnogo dobre energije i poručujemo vam da spremite cipele za ples, jer neće biti stajanja!“, rekao je Tomislav Ilić, basista benda.

Publika iz Niša i okoline moći će da čuje pesme sa aktuelnog, ali i omiljene numere sa prethodna dva albuma, u petak, 27. novembra u klubu „Feedback“ (Balkanska 2a), od 22h.

Cena ulaznice iznosiće 400 dinara u pretprodaji i 500 na dan koncerta, a početak pretprodaje karata i prodajna mesta biće objavljeni naknadno.

Detalji

Datum:
27.11.2015
Time:
23:00
Cijena:
400din
Događaj Category:
Događaj Tags:
,

Mjesto

Feedback klub
Balkanska 3
Niš, Srbija
Web sajt
http://www.skituljko.info/item/klub-feedback/