Loading Događaji

« Svi Događaji

  • This event has passed.

Promocija epsko-fantastičnih romana

11.02.2015 u 19:00

sapat

U sredu 11. februara od 19 sati u maloj sali Niškog kulturnog centra biće održana promocija knjige „Šapat Đavolje varoši“ i specijalnog izdanja trilogije „Vukovi sudbine“ pisca Miloša Petkovića.

Kako kažu organizatori, “Šapat Đavolje varoši” je završni deo epsko-fantastične trilogije “Perunov hroničar”, u kojoj „mladi pisac potpuno neočekivano i sam postaje deo zapleta u kojem će tajna drevne slovenske legende biti otkrivena do kraja“.

Dok se šačica preostalih pripadnika drevne vilinske rase bude borila za spas Velesovih šuma, Zvezdan od Divljane moraće da siđe u srce Ada i ostvari sudbinu. Poprište poslednje bitke biće tamo gde je sve i počelo, tamo gde je Perunov hroničar čuo šapat kamenih divova: u Đavoljoj varoši – navodi se u opisu knjige.

Na promociji će, osim autora, o knjigama govoriti predsednik Gradske opštine Pantelej i profesor književnosti Srđan Savić i pisac Ivan Drajzl.

Odlomke iz knjige će okupljenima čitati glumac Miloš Cvetković, a publika će imati prilike i da pogleda igrani trejler za trilogiju “Perunov hroničar”. Za muzički deo programa, kako je najavljeno, zaduženi će biti polaznici škole muzike “By Heart” i Oliver Katić.

Detalji

Datum:
11.02.2015
Time:
19:00
Događaj Category:
Događaj Tags:
,

Mjesto

Mala sala NKC
Stanoja Bunuševca bb
Niš, Srbija