Loading Događaji

« Svi Događaji

  • This event has passed.

Marko Louis

24.03.2016 u 21:30

marko-louis

U četvrtak 24. marta od 23h u niškom klubu „Sanset“ kantautor Marko Louis sa svojim bendom održaće koncert u okviru regionalne promocije svog albuma „SHINE ON ME“ izdatog u maju 2015.godine pod okriljem izdavačke kuće IDJ Tunes.

Ceo album je napisan na engleskom jeziku tako da je namenjen kako za domaće tako i za internacionalno tržište. Zvuk ovog albuma koju čini zbirka od 15 pesama predstavlja kombinaciju svih boja i uticaja iz njegovog života.

Poslednjih godina Marko Stojanović Louis, poznatiji kao Marko Louis po svom ocu poznatom pevaču Louisu, uspeo je da se kvalitetom i drugačijim zvukom potpuno izdvoji na domaćoj muzičkoj sceni. Potpisuje se kao pevač, tekstopisac, muzički producent i profesionalni dizajner zvuka. Svoje muzičke ideje prenosi sviranjem perkusija,bubnjeva i klavira. Uticaj na Markovo muzičko obrazovanje i stvaralaštvo čini spleti crnačke, romske i balkanske muzike kao i soula i dzeza. Marko Louis je poznat široj muzičkoj javnosti kao član autorskog benda MaraQYa, kao i klupskog sastava St. Louis band.

Detalji

Datum:
24.03.2016
Time:
21:30
Događaj Category:
Događaj Tags:

Mjesto

Sunset Club
Cara Dušana 47a
Niš, Srbija
Web sajt
http://www.skituljko.info/item/sunset-club/