Loading Događaji

« Svi Događaji

  • This event has passed.

Lea Dobričić i Nikola

28.08.2015 u 23:00

lea-dobricic

LEA DOBRICIC
Dj i producent iz Beograda. Dobitnik Burn Studios Residency contest 2013,resident Dj. na prestiznom Ibiza club-Privilege.

Ona je harizmaticna,veoma talentovana i atraktivna. U muzici je od 2005 godine,a u poslednjih nekoliko godina napravila je bum nastupajuci u najprestiznijim evropskim klubovima i festivalima. Za kratko vreme ona deli dj.pult sa mnogo vaznim imenima u elektronskoj muzici kao sto su Laurent Garnier, Luciano, Richie Hawtin, Umek, Dubfire, Marco Carola, Anja Schneider, Miss Kittin, Azzari & III, Beltek, Supernova, Claude VonStroke, Carlo Lio, Layo & Bushwacka, Silicone Soul i mjnogi drugi.

U maju 2010. godine zauzela je prvo mesto medju stotinama ucesnika na Remix Contest „Stefano Noferini – Papi“. Remix je objavljen u Deeperfect records.
Od tog trenutka ona uspostavlja saradnju sa mnogim izdavackim kucama kao sto su Bosphorus Underground Recordings, Italo biusiness, Freshin, Butane recordings, Lovable Fairy Tale, Killing Machine, No-Logic…
Ona vrti privlacnu mesavinu deep house, tech house, minimal and techno,uvek sa preciznom tehnikom i ekstremnom elegancijom i donosi svezinu i neverovatnu energiju na jedinstven nacin.

NIKOLA TACIC
Mlad,harizmaticani i perspektivni dj.,ciji su miksevi praceni tvrdjim deep tech house zvukom,koji smo mogli cuti u cafe clubu Liv,ciji je i rezident nekoliko godina.

Ulaz 200 rsd

Detalji

Datum:
28.08.2015
Time:
23:00
Događaj Category:
Događaj Tags:

Mjesto

Club Clinika
Tvrđava
Niš, Srbija
Web sajt
http://www.skituljko.info/item/klub-clinika/