Loading Događaji

« Svi Događaji

  • This event has passed.

Igranka

17.09.2015 u 20:00

| Slobodan
Igranka

Mladi ambasadori vas pozivaju na Igranku koja će se održati u četvrtak, 17. septembra od 20h u dvorištu Univerziteta u Nišu. Okupićemo na jednom mestu dve generacije, starijih i mlađih Nišlija i Nišlijki. Zabavljaće nas bendovi Lutajuća srca i La campanella koji će nam približiti muziku 60ih i 70ih godina ali i novijih vremena.

Ulaz je besplatan za sve ali se postarajte da sa vama krene pripadnik druge generacije kako bi vam pokazao kako se on zabavljao u svoje vreme ili kako se zabavlja sada.

Igranka se organizuje u okviru projekta „Zadužbina znanja“ koji predstavlja specifičnu bazu i platformu na kojoj će biti predstavljena predavanja i edukacije uspešnih penzionera iz Niša, kako bi ona bila dostupna i narednim generacijama mladih koji dolaze i koji će dalje razvijati ovaj grad.

Ovaj projekat se realizuje u okviru programa Uspešan fandrejzing koji sprovode Trag fondacija i Američka agencija za međunarodni razvoj (USAID). Kako bi se započela realizacija projekta, potrebno je da se u lokalnoj zajednici prikupe sredstva koja bi donatori duplirali. Tokom jeseni 2015. biće organizovano više različitih akcija prikupljanja sredstava od pojedinaca i lokalnih preduzetnika.

Detalji

Datum:
17.09.2015
Time:
20:00
Cijena:
Slobodan
Događaj Category:
Događaj Tags:

Mjesto

Banovina
Univerzitetski trg
Niš, Srbija

Organizator

Mladi ambasadori
Web sajt
https://www.facebook.com/mladiambasadori