Loading Događaji

« Svi Događaji

  • This event has passed.

Humanitarna prodaja fotografija „Senke starog Niša“

05.06.2015 u 17:00

Događaj Navigation

senke-starog-nisa

U petak 5.juna u projekcionoj sali logora na Crvenom krstu s početkom u 17 sati održaće se prodajna izložba fotografija “Senke starog Niša” Davorina Dinića u saradnji sa Narodnim muzejom Niš. Prodaja je humanitarnog karaktera a sav prihod od prodatih fotografija biće namenjen organizaciji Pomoć ugroženim nišlijama
Cena fotografija je 1000 dinara uz napomenu da svi ljudi dobre volje, ukoliko žele, mogu da prilože i veći iznos.

Ovo je jedinstvena prilika da dodjete u posed neke od fotografija koje su osvojile nepodeljene simpatije na društvenim mrežama i pronele slavu našeg grada i van granica naše zemlje a da pritom učinite dobro delo i pomognete mnogim našim sugrađanima.

Prodaja ce trajati od 17h do 20h a fotografije koje budete kupili moći ćete da podignete već u ponedeljak 8. juna u prostorijama Narodnog muzeja Niš.
Sve fotografije će biti odštampane na kvalitetnom kunsdruk papiru u A3 formatu a broj nije ograničen tako da možete kupiti i više primeraka iste fotografije.
Narodni muzej Niš preuzima na sebe organizaciju, logistiku i troskove štampe.

Takodje, pozivamo sve one koji nisu mogli da posete izložbu „Senke starog Niša“ u okviru manifestacije “Muzeji Srbije, deset dana od 10 do 10” da to učine u petak 5.juna od 17h- 20h

Detalji

Datum:
05.06.2015
Time:
17:00
Događaj Category:
Događaj Tags:

Mjesto

Logor na Crvenom Krstu
Bulevar 12. februar
Niš, Srbija