Loading Događaji

« Svi Događaji

  • This event has passed.

Humanitarna košarkaška utakmica

28.12.2015 u 19:00

humanitarna-kosarka

Humanitarna košarkaška utakmica nazvana MISIJA „DEDA MRAZ“ između ALL-STAR tima Amaterske košarkaške lige Niš i OKK NIBAC za cilj ima prikupljanje novca za pomoć porodicama sa teritorije grada Niša koje žive na ivici egzistencije.

PREKO 150 UČESNIKA AMATERSKE KOŠARKAŠKE LIGE NIŠ I OKK NIBAC NIŠ SU SE PRIDRUŽILI MISIJI „DEDA MRAZ“. PRIDRUŽITE NAM SE I VI. SVI SMO MI DEDA MRAZ!

Vreme praznika je period kada volimo da darujemo i pomažemo onima kojima je pomoć neophodna, a razvoj svesti kod dece, mladih i odraslih ljudi o značaju društveno-korisnih aktivnosti uvek treba podsticati. Stoga je Misija „Deda Mraz“ projekat svih nas, naša misija da u ulozi deda Mraza učinimo radosnim porodice kojima su praznici samo još jedan period godine u kom se bore da prežive.

Ovo je naša misija da izmamimo osmeh i ulijemo nadu RODITELJIMA koji svaki trenutak provode u borbi da obezbede svojoj deci hranu na stolu, gladujući da deca ne bi ostala gladna, radeći po ceo dan da bi deca imala šta da obuku.

Ovo je naša misija da DECI kojoj je praznik kada imaju 3 obroka dnevno, koja idu u školu u pocepanim cipelama i bez novca za užinu pružimo mogućnost da iskuse kakav je osećaj dobiti poklon za Novu godinu i toplu obuću za hladne zimske dane.

Ovo je NAŠA PRILIKA DA BUDEMO DEDA MRAZ porodicama kojima je darivanje poklona mnogo više od jednog radosnog trenutka, prilika da pored materijalnog, darujemo pažnju, saosećanje, ljubav i mrvicu sreće.

SIGURNO STE NEKADA UČINILI DOBRO DELO. SETITE SE KAKO STE SE OSEĆALI. ZAR NE BI BILO DOBRO DA SE ČEŠĆE TAKO OSEĆATE? BUDITE DEO NAŠE MISIJE.

Detalji

Datum:
28.12.2015
Time:
19:00
Događaj Category:
Događaj Tags:
,

Mjesto

OŠ Dušan Radović
Đerdapska 45
Niš, Serbia

Organizator

Amaterska Košarkaška Liga
Web sajt
http://sugtvrdjava.com/