Loading Događaji

« Svi Događaji

  • This event has passed.

Ex-Yu Vinyl Diggers Convention

09.05.2015 u 21:00

Događaj Navigation

digers

„Ex-Yu Vinyl Diggers Convention“ je brend koji je potekao iz Nisa. Cilj ove konvencije je da skupi sve poznate, reprezentativne i respektabilne diggere, kolekcionare ploca i DJe iz zemalja bivse Jugoslavije radi druzenja, razvoja scene, edukacije i razmene iskustava. Termin „digger“ je vezan za funk, hip hop i jazz scenu i opisuje osobu koja ide dalje i dublje od obicnog kolekcionara ploca u potrazi za pesmama, brejkovima i plocama koje mozda nikada nisu pustane u klubovima ili nisu semplovane u pesmama.

Lista ucesnika ovogodisnje konvencije je zaista impresivna i definitivno najjaca zurka ovakvog tipa U Jugoistocnoj Evropi:

DJ Bayo (Ljubljana, Slovenia)
DJ Kool S (Pula, Croatia)
DJ Smedji Secer (Rijeka, Croatia)
DJ Umbo (Osijek, Croatia)
DJ Goce (Skopje, Macedonia)
DJ Chvare (Skopje, Macedonia)
DJ Chile (Beograd, Serbia)
DJ Funky Junkie & DJ Ceka aka The Funk Soul Brothers (Nis, Serbia)

svoj doprinos ovoj konvenciji ce dati i najbolje prodavnice ploca kao i dileri vinila sirom zemlje i inostranstva kao sto su „Yugovinyl“, „Leila“, „Vintage Shop“ itd. koji ce izneti najbolje iz svojih kolekcija na prodaju na berzu ploca koja ce se sutradan desiti u kafeu „Truba“.

Zurka sa gore navedenim DJima ce se desiti u subotu, 9. maja u klubu „Feedback“. Muzika ce, naravno, ici sa ploca i na licu mesta cete moci da se uverite u izvanredne vestine i tehnike, kao i izbor muzike, koje poseduju svi ucesnici.

Ulaz je 200 dinara do ponoci, a posle ponoci ce biti 300 dinara.

Detalji

Datum:
09.05.2015
Time:
21:00
Događaj Category:
Događaj Tags:

Mjesto

Feedback klub
Balkanska 3
Niš, Srbija
Web sajt
http://www.skituljko.info/item/klub-feedback/