Loading Događaji

« Svi Događaji

  • This event has passed.

Double Duo Storm

06.05.2015 u 22:00

Događaj Navigation

noise

Pravo iz drevne Grcke stize nam Garazni Rock ‘n’ Roll Blues duo THE NOISE FIGURES koji je nasto 2012.g i koji se izrazava veoma sirovom glasnom fuziranom gitarom sapuno riverba i overdrajvovanim vokalom koji prljavo peva o Kastanedijanskim halucinogenim road tripovima i devojcicama iz kraja!!

Nakon izdata dva EP-ja rade na prvom full length albumu koji u Novembru 2013 izlazi za INNER EAR RECORDS i do sada je dva puta rasporodat i ovih dana je izaslo trece izdanje. Na albumu se nalazi deset pesama koje su analogno snimane i masterizovane da bi se dobio cuveni vintage zvuk i savrseni soundtrack za bekstvo iz urbanih okvira.
Novi album “Aphelion“ se pojavljuje bas u toku meseca Aprila i bend je tim povodom na ovoj turneji.

Nastup benda THE NOISE FIGURES je kako sami navode, ritual vodjen duhovnom energijom i transformativnom snagom zive svirke, vodjeni grckim bogom Silenusom i tonom popijenog vina stvaraju fuzirane melodije propracene zidom mikrofonije.

Do sada su nastupali u 14 zemalja sirom Europe i to samo u 2014 godini, i u skoro svakom vecem gradu u Grckoj, sada su resili da obidju i ove delove Balkana.

O kvalitetu ovog benda svedoci i spisak velikh bendova sa kojima su do sada delili binu kao sto su Black Rebel Motorcycle Club, Japandroids, Dead Meadow, Black Lips, The Growlers, Last Drive, Wooden Ships i mnogi drugi, a kuriozitet je i da je njihovu muziku u svojim reklamnim kampanjama za Grcku, Rumuniju i Madjarsku etc…etc…etc… koristila i kompanija Intersport……

Detalji

Datum:
06.05.2015
Time:
22:00
Događaj Category:
Događaj Tags:

Mjesto

Feedback klub
Balkanska 3
Niš, Srbija
Web sajt
http://www.skituljko.info/item/klub-feedback/